вторник, 5 ноември 2013 г.

Невероятно откритие за танца GhamGham Style, който завладява света: дали е той копие на древни сатанински ритуали?

Започнало е, очевидно случайно, а нито самият южнокорейски изпълнител Psy, както се казва, не очакваше движенията и мелодиите му да предизвикат толкова много лудост в целия свят. Но дали всичко това е наистина толкова случайно и наивно?

На адресът на портала Doznajemo.com пристигна едно много интересно писмо за това явление. Прочетете го!

Ние всички поне веднъж сме чули за него и неговият стил GhamGham Style, но какво стои зад този танц?

Танцът е сатанински ритуал при жертването на деца и е вдъхновен от танците в древен Китай. Този ритуал са извършвали китайци, японци, корейци и виетнамци и се състои от танцуване върху новородените деца, които по-късно ще бъдат принесени в жертва.

Интересно е как един артист печели многобройните маси с една песен, която става най-слушаната в света в много кратък период от време?!

Съществува ли определен място в човешкото съзнание, което може толкова лесно да се декодира или стартира чрез сатанисткото шептене?

Помислете върху това!

Превод от босненски: Антонио Х.
Източник: http://doznajemo.com/2013/02/01/nevjerovatno-otkrice-o-plesu-koji-je-zaludio-svijet-nije-rijec-o-nikakvoj-slucajnosti-to-je-kopija-drevnog-sotonistickog-rituala/

3 коментара:

  1. А ето тук е обяснено, че релефът, който прилича на танц върху бебе, всъщност изобразява корейски фолклорен герой, убиващ демонът на пренебрежението, който бил с лепкава отрова по кожата, затова бува убит с крака - защото по тях кожата е по-груба и отровата няма да проникне: http://www.neatorama.com/2012/10/16/The-Origin-of-Gangnam-Style/#!nQgFq

    ОтговорИзтриване
  2. И обяснението на изпълнителят: http://www.youtube.com/watch?v=zE2uOTFj8eU - Казва, че просто имитира яздене на кон. До решението стигнали заедно с хореографите, след като опитали движения имитиращи различни животни.

    ОтговорИзтриване
  3. Да, Christian, възможно е да е така. Възможно е да четем прекалено много в това, което се случва около нас. Затова ни трябва мъдрост от небето, за да знаем как да живеем.

    ОтговорИзтриване