петък, 12 септември 2014 г.

Мълчанието на козлите ,Страхил Иванов

                                          Мълчанието на козлите

Днес е „паметна” дата! Бени Хин дойде в България!
Искрено се надявам пораженията от 11 септември у нас, да не са като тези от същата дата в Америка!
Благодаря на Господа за тази визита!
Тя хвърли светлина върху реалното състояние на българския евангелизъм.
Сбъднаха се пророческите думи на Спърджън, че ще дойде време, когато в църквите няма да има пастири хранещи овцете, а клоуни забавляващи козите!
Какво видяхме?
Задкулисни игрички,кръчмарски пазарлъци, безпринципни съюзи, демонстративна арогантност, съчетани със животински страх, ченгеджийски номера и управленска импотентност!
Видя се пълната неспособност на църковните водачи, да реагират на елементарна заплаха за Църквата!
Във време , когато те трябваше да викат „Внимание! Вълк в кошарата!”, се чу само оглушително мълчание, леко нарушавано от шумолене на пачки и шушукане на агенти.

Господа водачи, трудно ми е да Ви нарека братя, макар че сигурно има и такива сред Вас. Вашите деди мълчаха, когато изгаряха братята на клади! Вашите бащи мълчаха, когато пращаха братята в лагери! Вие мълчите , когато идват вълци в кошарата! Децата Ви ще мълчат когато се слага белега на Звяра!
Мълчанието е злато? Така е! Затова мълчите, но колко струват душите Ви? А тези на децата Ви?
Не знаете ли, че идва време, когато Пастирът, ще отлъчи козите от овцете?
Чисти сме от кръвта ви! Доколкото можахме викахме, предупреждавахме и ... отнесохме Вашите хули, надменност и презрение!
А Божия меч иде!
Бог е Велик и подобно на времето на пророк Илия, Той си е оставил ”едни 7000 души, които не са преклонили коляно пред Ваала и чиито устни не са го целунали” и „чиито души скърбяха , поради мерзостите на Израиля”. Оставил е и истински пастири, които се грижат за стадото, защото „ Господ знае своите си“!
А на Вас оставяме, да гледате шоуто на Бени Хин - Пророк без сбъднато пророчество, учител, не познаващ Истината, водач , не познаващ Пътя и „помазаник”, помазан с масло от мъртвешки кости!
Благодарим Ви за мълчанието!

Страхил Иванов

Няма коментари:

Публикуване на коментар