четвъртък, 18 септември 2014 г.

Посей 1000$ и ще станеш милионер








ПОСЕЙ $1000  и ЩЕ СТАНЕШ МИЛИОНЕР!

Това е от моя сестра в Христос, Дебора, върху „Разпознаването на света“ – един интересен доклад за идването на Бени Хин отново в Южна Африка.

Неотдавна Бени Хин беше на събитие, под купола на Кока-кола на 11 и 12 юли 2008 в Йоханесбург, Южна Африка, наречено „Чудодеен кръстоносен поход“  и каза на 18- хилядната публика да посее $1000 (около 7500R) в рамките на 2- минутен прозорец  и те ще се превърнат в милионери в срок от 24 часа.

Пастор Тод Кунц, който придружаваше Бени Хин в неговия „Чудодеен кръстоносен поход „  съобщи миналата събота сутрин, че 500 човека в публиката ще посеят  и получат  значително благословение в замяна. Той каза, че служението ще направи милионери и мултимилионери в срок от 24 часа. Всичко, което трябва да направите е да дарите $1000, защото в тези
$1000 е разположено огромно благословение. Кунц продължил и изиграл публиката, карайки ги да повярват, че този прозорец за възможност за благословение ще бъде отворен само за 2 минути.

Пастор Томи Ферейра от AGS-църквата във Floridapark, Roodepoort, който присъствал, казал че „хората са щурмували напред , богати, бедни хора, хора от всякакъв произход.“  Той казал, че това, на което той е станал свидетел, го накарало да настръхне. Но чакайте! Вие вероятно се чудите дали тези хора идват подготвени със 7500 ранда в брой в портфейлите си, ей така просто за всеки случай? Неее, Бени Хин беше така любезен да им предостави банкомати за кредитни карти, така че нямаше проблем, когато се стигна до даването на това дарение.  Кунц също продължил да казва, че Бог ще благослови тези кредитни карти на хората и с парите биха могли да управляват цяла Южна Африка.

Пастор Ферейра казал, че над 1000 души са дали това дарение. Така че се предполага, че само в рамките на една служба, Бени Хин е прибрал над 7 милиона ранда, тъй като имало хора, които вероятно са дали повече от
$1000. Освен това, Бени сам за себе си е взел друго  дарение, веднага след като Кунц е приключил с първото. Пастор Томи Ферейра искал да знае колко от тези хора  вдействителност са станали милионери , както евентуално  и аз. Така че ако някой познава някой от тези, които са дошли на този безбожен цирк и са дали $1000 с надеждата, че Бог ще ги благослови с милиони повече, моля излезте и ни кажете, ако вие сте го направили или не сте станали милионери през нощта –било е преди една седмица, откакто Бени Хин е бил на събитието под купола на Кока-Кола, със сигурност трябва да е имало някой.

Като казвам това, ако някой си мисли, че те могат  да ПЛАТЯТ на БОГ за благословенията, ДА ПЛАТИТЕ НА БОГ, така че Той да ви направи богати, ДА ПЛАТИТЕ НА БОГ , за да скача по вашите заповеди, тогава аз наистина много, много съжалявам за вас. Ако вие мислите, че Бог е единствено достъпен в тези служения и ви дава 2-минутен прозорец  на възможност да „давате“  в противен случай вие ще я изгубите, тогава аз наистина много съжалявам за вас. Наистина ли мислите,  че вие трябва  да ПЛАТИТЕ на Исус, за да имате взаимоотношения с Него? НЕ!!!

Хора, моля ви, СПРЕТЕ да следвате хора, отворете си Библиите и изучавайте Словото на Бога, така че да не бъдете ограбени от фалшивите учители, които проповядват ДРУГО евангелие, за което Самият Исус Христос ви предупреди!!!

Единственият станал милионер в срок от 24 часа от този „Чудодеен кръстоносен поход “ беше  Бени Хин и единственото чудо, което се е случило е,  че хора като Бени Хин, са се измъкнали с този вид измама отново и отново. Много съжалявам за Бени Хин и Тод Кунц в Съдния ден. Аз се моля те да се покаят за нещата, които са правили, преди да стане твърде късно за тях.
Превод: Галина Христова

Няма коментари:

Публикуване на коментар