четвъртък, 2 август 2018 г.

КАРИ БЛЕЙК ИЗОБЛИЧЕН!, видеоклип


КАРИ БЛЕЙК ИЗОБЛИЧЕН!!!
Всички тези лъжеучители са се разпространили като паяжина , всяка нишка свързана заедно. Посланието може да е същото, дори може да се различава тук и там, може дори да изглежда като изцяло различно послание. Но центърът на мрежата е фалшивият Христос, Антихриста, Сатана. Той взема истината и я разделя, извърта я и манипулира в билиони различни идеи.“ www.discerningtheworld.com. Kъри Блейк промотира фалшиво евангелие на знамения и чудеса. Тук той е облякъл окултна риза (3:12)
“Отвори очите на сърцето ми, Господи, отвори очите на сърцето ми, аз искам да те видя, аз искам да те видя. (3:59) Сатана е майстор на неяснотата. Той иска да направи нашето духовно виждане замъглено, така че да мислим, че прославяме Бог, когато всъщност прославяме дявола!


ВИДЕОКЛИП
https://www.youtube.com/watch?v=qUgyZbJKhwA&fbclid=IwAR3wFn_WYs_o9XPs2AHKccWdzSxYx2vrUJmaCoHgYeGeIznpb-RFuN-211g






3 коментара:

  1. Марк:16
    17 И тия знамения ще придружават повярвалите: в Мое име бесове ще изгонват; нови
    езици ще говорят;
    18 змии ще хващат; а ако изпият нещо смъртоносно, то никак няма да ги повреди; на болни ще възлагат ръце, и те ще оздравяват
    матей 10:8 Болни изцелявайте, мъртви възкресявайте, прокажени очиствайте, бесове изгонвайте; даром сте приели, даром давайте

    И ако тия знамения не ни придружават,какво следва от това-всъщност,ние не сме повярвали! Нека всеки размисли.
    А теб,не те знам коя си,но с горния коментар,ти вече си осъдена,ако не се покаеш!

    ОтговорИзтриване
  2. Преди няколко дни, една сестра започна да ми разказва колко много са я променили проповедите на този човек и че ще има семинар с него в България тези дни. Но когато някой ми каже за този или онзи колко блестящи проповедници са и колко Бог работи чрез тях и колко са по-най-, винаги си имам едно на ум, защото в крайна сметка всички сме хора, с ограничени умове, с измамливи и зли сърца, ако нещо направим като хората, то сто неща ще объркаме тотално и ако не е Божията милост, тежко и горко на всички ни, без изключения.

    Според мен не е нужно да се впечатляваме от този или онзи, от проповеди, поучения и т.н. Нужно ни е само да търсим Господ, да четем Словото Му стремейки се да го познаваме повече.

    Та от такива хвалебствия по адрес на който и да било човек, мисля че няма никаква нужда. Ако някой е променен, то тази промяна е дошла от вътре навън, а не обратното. Едно човешко послание, колкото и библейско да изглежда и да звучи, не може да променя, ако тази промяна не я извърши Святият Дух, вътре в човешкият дух. Тогава и само тогава вече човек може да смята, че нещо се е променило в него, в мисленето му, в разбиранията му, в сърцето му. Но това е дело на Господният Дух, а как точно, никой не би могъл да разбере и да проумее.

    Това е положението, братя и сестри! Четете си и пребъдвайте в Словото Божие, търсете Божието лице и Божията воля винаги и няма да имате нужда някой друг да ви тъпче главите с неща, дето колко са библейски, само Господ знае.

    ОтговорИзтриване
  3. Не съм съгласна, Смит Уигълзуърт е бил наравно с масоните. Нека да внимаваме, когато критикуваме Божиите служители и да различаваме Божиите чудеса от фалшификата на дявола и неговите служители...

    ОтговорИзтриване